برگزاری سمپوزیم بین‌المللی “مدیریت زخم” در پوهنتون غالب هرات

پوهنتون غالب هرات با همکاری مرکز درمانی ایران کلینیک، سمپوزیم بین‌المللی با موضوع “مدیریت زخم” را با حضورداشت مقامات محلی، اساتید و متخصصین حوزۀ طبی در سالون نشست‌های این پوهنتون برگزار نمود.
در این سمپوزیم بین المللی شخصیت‌های برجسته‌ای از جمله مولوی مهاجر فراهی، معاون مقام ولایت هرات، آقای علیرضا مرحمتی سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در هرات، مولوی طالب شاهد، رئیس صحت عامه هرات و آقای محسن بختیاری رئیس ایران کلینیک حضور داشتند و بر اهمیت همکاری‌های علمی و تبادل دانش بین مراکز علمی و کلینیک‌ها تأکید کردند.
در ابتدای این سمپوزیم، دکتور محمدطاهر تنزه‌ای رئیس پوهنتون غالب، ضمن خوش‌آمدگویی به مهمانان، بر اهمیت تعاملات علمی بین نهادهای اکادمیک و کلینیک‌های بین‌المللی تأکید نمود و خواستار تقویت این همکاری‌ها جهت تبادل دانش و تجربیات علمی محققان دو کشور گردید.
مولوی مهاجر فراهی، معاون مقام ولایت هرات، در سخنرانی خویش ضمن تقدیر از پوهنتون غالب به جهت برگزاری این سمپوزیم بر حمایت مقام ولایت از برنامه های علمی تاکید نمود.
سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در هرات، آقای علیرضا مرحمتی برگزاری این چنین برنامه‌هایی را نیاز جامعه طبی دوکشور بیان داشتند و از برگزارکنندگان این برنامه اظهار سپاس داشتند.
مولوی طالب شاهد، رئیس صحت عامه ولایت هرات نیز با بیان حمایت همیشگی صحت عامه هرات از جامعه طبی بیان داشت که این سمپوزیم می‌تواند به ارتقاء سطح دانش جامعه طبی کمک نماید.
آقای دکتر محمدرضاولدخانی به نمایندگی از ایران کلینیک به ایراد سخن پرداخته و اظهار داشتند امیدوارند در سال های آینده با برگزاری کنگره ای پیرامون مدیریت زخم برنامه ای در سطح کلان تر را برگزار نمایند.
بعد از اتمام پنل اول که شامل سخنرانی های مقدماتی بود اشترک کننده گان به بازدید از غرفه های مختلف که در صحن پوهنحی طب معالجوی وجود داشت پرداختند.
در قسمت دوم برنامه نوبت به سخنرانی های علمی رسیده و ابتدا پوهاند خلیل احمد آذر درباره بیماری دیابت صحبت نموده و به لزوم آگاهی‌بخشی و افزایش دانش عمومی در این زمینه اشاره کرد. سپس دکتر قاسم حاجیلو در مورد روش‌های مؤثر پیشگیری و درمان انواع زخم ها صحبت کرد و علل شیوع این بیماری را تشریح نمود و به اقدامات مثبتی که تاکنون در راستای مدیریت زخم انجام شده است اشاره کرد.
این سمپوزیم با هدف تقویت همکاری‌های علمی و پزشکی و تبادل دانش و تجربیات میان نهادهای اکادمیک و درمانی دو کشور برگزار شد. متخصصین و اساتید در زمینه‌های مختلف مانند دیابت و روش‌های پیشگیری و درمان زخم به ایراد سخنرانی پرداختند و در خصوص شیوع بیماری‌ها، اقدامات مؤثر در مدیریت زخم و نیاز به آگاهی‌بخشی در این زمینه، نکات مهمی را مطرح نمودند.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پنج‌شنبه، ۲۴ عقرب ۱۴۰۳

جواب دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *